Për një Maqedoni të Veriut

që është e qëndrueshme. liberale. transparente.

Sferat e angazhimit tonë

Hulumtim

Sjellim analizat më të fundit dhe njohuri të bazuara në fakte dhe argumente.

Avokim

Avokojmë me pasion për një shoqëri dhe shtet më liberal

Monitorim

Monitorojmë dhe vlerësojmë performancën e institucionit publik

INAUGURIMI I IDEA-S

Të premten më 26 maj, në ora 18:00 në Hamamin Daut Pasha në Çarshi të shkupit u inaugurua Instituti për Demokraci dhe Analiza Ekonomike – IDEA. Evenimenti i inaugurimit u realizua me një panel diskutimi me temë “Statusi i demokracisë dhe shoqëria civile në Ballkan” ku ishin të ftuar mysafir të ndryshëm nga Maqedonia e Veriut dhe Kosova.

Të fundit

Na ndiqni në rrjetet sociale