Kreditë e shpejta: zgjidhje apo problem?

Instituti për Demokraci dhe Analiza Ekonomike – IDEA ka analizuar numrin dhe shumën e kredive të shpejta të marra nga qytetarët e Maqedonisë së Veriut nga viti 2018 deri në gjysmën e parë të vitit 2023. 

 

Lexoni raportin e plotë

Njoftime tjera